Soma

ABOUT

Nestled in the bricks of one of Saigon’s beautiful, historical buildings is a tiny cozy space used as a coffee shop by day and your next favourite watering hole by night serving craft beer, cocktails and wine.

At Soma, everything is a little bit special. So join us for a drink! Kick back with a delicious, aromatic coffee made from Vietnamese beans, brought from farm to table by our Ethnic Vietnamese partners in the Central Highlands, enjoy our unique, house-crafted cocktails made with traditional liquors and herbal blends, and invest in your local craft beer scene with taps and bottles from a range of Saigon breweries.

Support the underdogs (this city’s up and coming artists) and join us for a range of exciting exhibitions, featuring street art, alternative fine art, photography, real-time installations and much more.

Nép mình trong những viên gạch của một trong những tòa nhà đẹp đậm chất lịch sử của Sài Gòn là một không gian nhỏ bé ấm cúng được sử dụng như một quán cà phê vào ban ngày và là nơi nhâm nhi yêu thích của bạn vào ban đêm phục vụ bia, cocktail và rượu.

Tại Soma, mọi thứ đều mang một chút gì đó thật đặc biệt. Vậy cùng nâng ly với chúng tôi! Hãy thưởng thức những ly cà phê thơm ngon được làm từ hạt cà phê Việt Nam mang từ nông trại đến bàn ăn do các đối tác người dân tộc Tây Nguyên làm ra, hay những ly cocktail tự pha độc đáo với các loại đồ uống cồn truyền thống pha trộn lá rau thơm. Đầu tư hệ thống bia tươi với táp bia và chai từ một loạt các nhà máy bia ở Sài Gòn, và hỗ trợ những người lùn (những nghệ sỹ sắp tới của thành phố ) và tham gia cùng chúng tôi trong một loạt các triển lãm thú vị, bao gồm nghệ thuật đường phố, mỹ thuật ứng dụng, nhiếp ảnh, thực sự tận hưởng từng giây phút và nhiều hơn thế nữa.

GALLERY

WHAT’S ON

October 2017
Wednesday 25: Smart Casual Cocktail Party //  8pm // FREE
Dress smart for a classy evening Cocktail party this Saturday at Soma…

 

Wednesday 27: One Night Only Guest Bartending //  8pm // FREE
Follow bartender Linda behind the bar, playing Tom Cruise, pouring drinks and crafting crazy cocktails for friends and punters…

CONTACT

6b Le Van Mien, Thao Dien,
Ho Chi Minh City, Vietnam

EMAIL: hello@saigonoutcast.com

PHONE: 090 236 57 80