Art Exhibition / Projectile / Christopher Hancock

PROJECTILE

Christopher Hancock creates striking, surreal and twisted pieces exploring the human condition. Hancock’s work aims to deliver raw and honest subject matter in a captivating and unconventional way.

Leaving behind pre-meditated construction, Hancock’s work embodies a process of applied chance and appreciation for the unanticipated. Hancock intends to find a harmonious bond between paint and consciousness, for the artist and the viewer.

During this 3 week residency at Soma/Outcast, Hancock will reflect on various elements of Asian culture, and mentally digest recent experiences onto canvas.

Hancock will be expanding on the limitations of creating artworks whilst travelling, using minimal colour palletes, loose and expressive strokes giving the work a strong sense of energy, much like the pocket of the world he finds himself in.

Follow Hancocks process on instagram Christopher Hancock
Have a look at the artist previous works herewww.christopherhancockart.com or www.facebook.com/christopherhancockart

Art will be exhibited at Soma for 1 month.

(VN) Christopher Hancock tạo ra các tác phẩm nổi bật, siêu thực mang điểm nhấn nhằm khám phá con người. Tác phẩm của Hancock hướng đến việc truyền tải các các đề tài nguyên sơ và chân thực trong sự quyến rũ và độc đáo. Khác biệt với những công trình theo hướng lối mòn, Hancock thể hiện cả quá trình đầy cơ hội và sự trân trọng dành cho những chấm phá đầy bất ngờ. Hancock dự định tìm ra một mối liên kết hài hòa giữa sơn vẽ và sự nhận thức, dành cho nghệ sĩ và người thưởng thức. .
Trong thời gian lưu trú 3 tuần tại Soma / Outcast, Hancock sẽ bộc lộ các yếu tố khác nhau của văn hoá châu Á, cũng như những lĩnh hội và kinh nghiệm của mình trên vật liệu vải bố.
Hancock cũng sẽ mở rộng những hạn chế trong việc tạo ra các tác phẩm nghệ thuật trong khi vừa di chuyển, vừa sử dụng các bản màu tối thiểu, các nét vẽ dàn trải và biểu cảm, mang đến cho tác phẩm nguồn năng lượng dồi dào, như việc được tìm thấy chính mình trong chiếc túi thu nhỏ của thế giới.

Nhớ theo dõi Hancocks trên instagram Christopher Hancock
và thưởng thức những tác phẩm nghệ thuật của anh tại đây:www.christopherhancockart.com or www.facebook.com/christopherhancockart

8-9 December

Time: 8pm start

Entry: FREE

Find the event on Facebook!