Sweet Valentine

SWEET VALENTINE

Waiting for a day to cherish the wonderful time with your loved one, Valentine day is just round the conner.

We would like to make your Valentine night memorable with lovely melody fill in the air, balloons all around, flowers and candle light.

Come to enjoy the night at Soma with your sweetheart, or your parents, your beautiful family, or your best friend forever… who said Valentine is only for couple?!

Special Valentine coctails will be served only that night. Taste together a little sweet of Flirtiny or little sour of Love Connection, enjoy creamy and cheessy canapes served along while listen to all-time-favorite love songs performed by our talented singer – Claire Robbin!

The event starts at 8PM and live vocal performance with guitar is from 8:30PM

Book a table today!


Nếu bạn chờ đợi một ngày để kỉ niệm khoảng thời gian tuyệt vời với người bạn yêu thương, thì ngày lễ Valentine đang sắp tới gần rồi.

Chúng tôi muốn đem đến cho bạn một ngày lễ Valentine đặc biệt đáng nhớ với những giai điệu tình yêu du dương ngân nga trong không khí, không gian trang hoàng với bóng bay, hoa thơm và ánh nến ấm áp.

Hãy đến Soma tối hôm ấy cùng người bạn thương yêu, có thể là người yêu, người bạn đời hay cha mẹ bạn, những đứa con xinh đẹp của bạn, có thể là người bạn thân nhất đời của bạn… ai bảo rằng lễ tình yêu chỉ dành cho các đôi đâu? !

Những món cocktails Valentine đặc biệt sẽ được pha chế riêng cho ngày lễ này. Cùng nhau nếm chút ngọt ngào của Flirtiny hay chút chua đầu lưỡi của Love Connection, thưởng thức phần ăn nhẹ Canapes thơm béo phục vụ kèm theo và lắng nghe những ca khúc tình yêu ngọt ngào trình diễn bởi ca sĩ tài năng Claire Robbin.

Bữa tiệc bắt đầu phục vụ từ 8 giờ và nhạc trình diễn từ 8 giờ 30 tối.

Đặt bàn ngay hôm nay nhé!

Where: Soma Art Cafe

14 February

Time: 8-12pm

Entry: FREE

Find the event on Facebook!