Soma Original (#2)

SOMA ORIGINAL #2

Soma Originals welcomes all musicians, poets, writers, rappers, comedians, and lyricists to share their original work once a month. The platform supports and encourages artists to perform their work – all genres are welcome – and share their knowledge and experience with each other. Each participant will have 7 minutes.

Tickets are only 50,000 vnd. Free entrance for performers.

Your 50k goes towards the HydroHelp! project aimed to care for children living with hydrocephalus (swelling of the brain), Fraser Syndrome or Cerebral Palsy & spina bifida. These children spend their lives lying on their backs in severe pain, many are blind and some deaf. The children receive very little attention due to the lack of help. The HydroHelp! project involves using music as a tool to influence and treat these young minds in their path to recovery or in some cases comfort them as best we can under their harsh circumstances. In an effort to stimulate the children on a day-to-day basis we hope to supply these facilities with a set of speakers for each room. In addition to this, a playlist filled with music to encourage development and healing of the brain as well as some kind of entertainment to make this journey a tolerable and comforting one with instrumental backing tracks to Disney movies.

Come join us in this meaningful project!


Mỗi tháng một lần, Soma Originals chào đón tất cả các nhạc sĩ, nhà thơ, nhà văn, rapper, nghệ sĩ hài, và nhà soạn nhạc tụ họp để chia sẻ về công việc và niềm đam mê của họ đến mọi người. Chúng tôi hy vọng nơi đây sẽ là nền tảng hỗ trợ và khuyến khích các nghệ sĩ thể hiện “đứa con tinh thần” của họ – tất cả các thể loại nghệ thuật luôn được hoan nghênh – kiến thức và kinh nghiệm của mỗi lĩnh vực được chia sẻ. Mỗi thành viên tham gia sẽ có 7 phút để bộc lộ cá tính của mình.

Vé chỉ còn 50,000 vnd. Miễn phí cho những ai biểu diễn.

50k của bạn đóng góp cho dự án HydroHelp! nhằm chăm sóc trẻ em sống với chứng tràn dịch não (sưng não), hội chứng Fraser hoặc chứng đau thắt ngón chân và giang mai. Những đứa trẻ này dành cả cuộc đời mình nằm trên lưng vì đau đớn, nhiều người mù và điếc. Các em nhận được sự quan tâm rất ít do thiếu sự giúp đỡ. Trợ giúp dự án Hydro! liên quan đến việc sử dụng âm nhạc như một công cụ để gây ảnh hưởng và điều trị những tâm trí trẻ này trên con đường phục hồi của chúng hoặc trong một số trường hợp làm chúng thoải mái nhất trong những hoàn cảnh khắc nghiệt. Trong một nỗ lực phục vu nhu cầu cơ bản hàng ngày, chúng tôi hy vọng sẽ cung cấp các thiết bị âm thanh với một bộ loa cho mỗi phòng. Thêm vào đó là một danh sách nhạc để khuyến khích sự phát triển và hồi phục não cũng như giải trí để làm cho cuộc hành trình “mỗi ngày” này trở nên dễ chịu hơn với những bài hát nhạc nền của Disney.

Hãy tham gia cùng chúng tôi trong dự án có ý nghĩa này!

@ Soma

6 April

Time: 9 – 11pm

Entry: Tickets are only 50,000 vnd. Free entrance for performers.

Find the event on Facebook!