Outcast Farmers’ Market August 2017

OUTCAST FARMER’S MARKET

Come and browse some of Saigon’s freshest produce, most delicious homemade goods and makers of cute household-decor at our next Farmers’ Market. This event is all about loving the environment, eating yummy food, and showcasing the best vendors that Saigon has to offer!

You will find goodies and activities for all the family, and live entertainment all in everyone’s favourite chill spot.

Entry: VND20,000 with 1 bottle of water or Red Saigon beer included.

Should you have your business and would like to register for a stand, please carefully READ and fill the application form: https://docs.google.com/a/saigonoutcast.com/forms/d/e/1FAIpQLSfa8-AC6avmFcEgS8QaMCRjYwG47tvDIRCpy_NAo0_Rrwl7TQ/viewform


Hãy đến Outcast Farmers’ Market tháng này để lựa chọn các mặt hàng nông sản tươi sạch và các món ăn nhà làm cực ngon cũng như các vật dụng trang trí nhà cửa nhé. Sự kiện này giúp nâng cao ý thức về môi trường, thưởng thức các loại thức ăn ngon, và giới thiệu những gian hàng tuyệt nhất tại Sài Gòn.
Bạn sẽ dễ dàng tìm mua được quà và đem lại niềm vui cho cả nhà tại địa điểm giải trích yêu thích nhất của mọi người ở Quận 2.

Phí vào cổng: 20,000đ, tặng kèm nước suối hoặc bia Sài Gòn đỏ.

Nếu bạn muốn đăng ký gian hàng, vui lòng ĐỌC KỸ và điền vào mẫu đơn trong đường dẫn phía trên nhé. https://docs.google.com/a/saigonoutcast.com/forms/d/e/1FAIpQLSfa8-AC6avmFcEgS8QaMCRjYwG47tvDIRCpy_NAo0_Rrwl7TQ/viewform

13 August

Time: 12 – 6pm

Entry: VND20,000 with 1 bottle of water or Red Saigon beer included.

Find the event on Facebook!