KinderKoningsdag in Saigon

KINDERKONINGSDAG IN SAIGON

Wist jij dat Willem-Alexander dit jaar vijftig wordt? Ook in Ho Chi Minh City laten we dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 6 mei vieren wij KinderKoningsdag!

De Nederlandse School en de NLV organiseren een feestelijke middag met leuke activiteiten, hapjes en drankjes en natuurlijk een traditionele vrijmarkt voor en door kinderen.

Verkoop speelgoed of boeken waar je te groot voor bent geworden, bespeel een instrument, begin een winkeltje met zelfgebakken lekkers, vertoon je kunsten, organiseer een spel, of… wat verzin jij voor spectaculaire kraam om een extra zakcentje te verdienen? De beste, leukste, mooiste of meest originele kraam wint een mooie prijs!

Ook niet-Nederlandse kinderen en ouders zijn van harte welkom, dus neem je vriendjes mee! Voor kinderen is de toegang gratis. Volwassen NLV-leden betalen 20.000 vnd, niet-leden 50.000 vnd.
De spullen die niet zijn verkocht kunnen na afloop worden gedoneerd aan een goed doel.

Verzamel spullen voor je kraam, trek je mooiste oranje outfit aan, oefen nog een keer het Wilhelmus en kom op zaterdag 6 mei van 14:30-17:00 naar Saigon Outcast (188 Nguyen Van Huong) voor KinderKoningsdag!

6 May

Time: 2:30 – 5pm

Entry: Volwassen NLV-leden betalen 20.000 vnd, niet-leden 50.000 vnd.

Find the event on Facebook!