Family & BBQ Sunday

FAMILY BBQ SUNDAY

Bring yourself or your family for relaxed Sunday fun, with chilled beats and a cool atmosphere for both kiddies and adults.

Let the children run free amongst the pups or watch them have a go at skateboarding or climbing – maybe you fancy a go yourself. It’s the cure to the hangover from last nights fun times, the best way to re-coup before a fresh week.

Enjoy delish comfort food or a BBQ with an obligatory beer on the balcony as the sun goes down. Our bar is always open and serving delicious drinks and a range of snacks.

When it starts to get dark enough, we’ll be showing movie for kids on our outdoor large screen.


Dù đến một mình hay cùng cả gia đình thì hãy tận hưởng niềm vui ngày Chủ Nhật với giai điệu nhẹ nhàng và không khí thư giãnị dành cho cả bố mẹ lẫn các bé!

Bố mẹ có thể ngồi ngắm các bé vui đùa cùng với các bạn cún, tập trượt ván hoặc thậm chí là leo núi nữa. Có khi bố mẹ cũng muốn tham gia cùng bé đấy! Đây chính là cách hiệu quả nhất để nghỉ ngơi và nạp lại năng lượng cho một tuần mới đầy hứng khởi.

Nhớ thưởng thức thêm comfort food hoặc BBQ cùng với bia tươi khi ngắm mặt trời lặn từ ban công nữa nè. Quầy bar của bọn tớ luôn sẵn ràng phục vụ các loại thức uống và các món ăn nhẹ ngon tuyệt!

Bọn tớ chỉ đợi trới tối thôi là sẽ bắt đầu chiếu film cho các bé trên màn ảnh lớn ngoài trời. Cùng đón xem nhé!

9 July

Time: 2 – 6pm

Entry: FREE

Find the event on Facebook!