Here and There Launch Party!

HERE AND THERE LAUNCH PARTY

Join us as we launch our crowdfunding campaign for the project Here and There with one kick ass party!

Want to learn more about about Here and There? What is it exactly? How did it come to form? Come on down to Rogue Saigon on Thursday, July 13th, 2017 from 5pm onwards to hear more about the project and kickstart the crowdfunding campaign.

We’ll introduce you to the project and screen some short films of 2nd generation immigrants talking about their own experiences – from family escape stories to dealing with racism growing up to embarrassing items like lobster clocks and tiger blankets!

Drinks specials!
Buy 1 get 1 free on selected drinks from 4-7pm

Grab your HERE AND THERE giveways and raffle tickets at the door for your chance to win some fabulous prizes!

DJs starchild and superkid will provide tunes all night!

Want to support the project with a kind donation? Don’t fret, we will have a donation box for you to donate whatever you can. Every little bit counts!

Can’t make it to the party but want to support it still. Help spread the word and/or click here to donate:
https://igg.me/at/hereandthere
(Link launches on July 12th)

Free Entrance
Starts at 5pm

Launch Event Sponsors: Rogue Saigon | Tê Tê Craft Beer | Sophie’s Art Tour | MAROU, Faiseurs de Chocolat

+++++
HERE AND THERE
Here and There captures the micro history of unique, individual stories of Vietnamese refugees and immigrants from around the globe through community generated digital media. This content, alongside other supporting media, is housed on a highly designed and interactive web platform, appealing to tech and culture savvy users.

The community content is created by the older generation (community participant) with their younger relative (community facilitator) facilitating the filmmaking process and the production of the final product. The community facilitator will attend a week-long training session to prepare them for the filmmaking process with the community participant. The digital storytelling method very powerful tool and will help to shape the story from two different perspectives to create a unique story in the community participant’s own voice.

Upon completion of the website, the content is turned into an interactive art exhibit that can be taken on the road and additional stories will be collected at each location

Facebook: https://www.facebook.com/vietnamhereandthere/
Instagram: @vietnamhereandthere
IndieGoGo: https://igg.me/at/hereandthere (link launches July 12th)

Hãy đến tham dự cùng chúng tôi trong chiến dịch kêu gọi đầu tư cho dự án Here and There với một bữa tiệc cực hoành tráng!

Muốn biết thêm về Here and There? Chính xác thì nó là gì? Nó đã được hình thành như thế nào? Hãy đến Rogue Saigon vào Thứ Năm, ngày 13 tháng Bảy, 2017 từ 5h chiều trở đi để nghe thêm về dự án và khởi động chiến dịch kêu gọi đầu tư.

Chúng tôi sẽ giới thiệu cho bạn về dự án và trình chiếu một số bộ phim ngắn về những người nhập cư thế hệ thứ hai chia sẻ về trải nghiệm của riêng họ – từ những câu chuyện gia đình tản cư cho đến việc đối diện với phân biệt chủng tộc, lớn lên cùng những món đồ đáng xấu hổ như đồng hồ tôm hùm và chăn con hổ!

Đồ uống đặc biệt!
Mua 1 tặng 1 cho một số đồ uống từ 4-7h tối

Hãy lấy những món quà từ HERE AND THERE và vé xổ số tại cửa để có cơ hội giành được những phần thưởng tuyệt vời!

DJ starchild và superkid sẽ khuấy động cả đêm!

Muốn đóng góp cho dự án bằng cách quyên góp? Đừng ngại, chúng tôi sẽ có một hộp quyên góp để bạn có thể giúp đỡ trong khả năng của mình. Dù là chút ít cũng sẽ giúp đỡ chúng tôi rất nhiều!

Bạn không thể đến nhưng vẫn muốn đóng góp? Hãy giúp chúng tôi lan truyền thông tin và/hoặc ấn vào đây để quyên góp: https://igg.me/at/hereandthere
(Link được mở từ 12/07)

Miễn phí vào cửa
Bắt đầu lúc 5h chiều

Tài trợ sự kiện ra mắt: Rogue Saigon | Tê Tê Craft Beer | Sophie’s Art Tour |Maison Marou Saigon

******
HERE AND THERE
Here and There tái hiện dòng lịch sử vi mô bằng cách kể những câu chuyện cá nhân độc đáo của những người tị nạn và người nhập cư Việt Nam từ khắp nơi trên thế giới thông qua các phương tiện truyền thông kỹ thuật số của cộng đồng. Nội dung này, cùng với các phương tiện hỗ trợ khác, được đăng tải trên một trang web tương tác, hấp dẫn đối với những người hiểu biết về công nghệ và văn hoá.

Nội dung cộng đồng được tạo nên bởi thế hệ những người lớn tuổi (người tham gia cộng đồng) cùng với những người thân của họ ở thế hệ trẻ hơn (người hướng dẫn cộng đồng) hỗ trợ cho quá trình làm phim và việc sản xuất sản phẩm cuối cùng. Người hướng dẫn cộng đồng sẽ tham gia một đợt tập huấn kéo dài một tuần để chuẩn bị cho quá trình làm phim với người tham gia cộng đồng. Phương pháp kể chuyện bằng kỹ thuật số là một phương tiện có sức tác động mạnh mẽ và sẽ giúp định hình câu chuyện từ hai quan điểm khác nhau nhằm tạo ra một câu chuyện độc đáo từ chính tiếng nói của người tham gia cộng đồng.

Khi trang web hoàn thành, nội dung sẽ được chuyển thành một triển lãm nghệ thuật tương tác mà người xem có thể mang theo ra đường, và tại mỗi địa điểm họ có thể thu thập thêm các câu chuyện khác.

Facebook: https://www.facebook.com/vietnamhereandthere/
Instagram: @vietnamhereandthere
IndieGoGo: https://igg.me/at/hereandthere (Link được mở từ 12/07)

13 July

Time: 5-11:50pm

Entry: Free

Find the event on Facebook!